CARA MENGGUNAKAN TEPUNG GORENG SERBAGUNA LYZAA
- POTONG 1 EKOR AYAM KEPADA BEBERAPA BAHAGIAN ( 9 / 12 / 14 / 16 BAHAGIAN )
- CUCI DAN BERSIHKAN KETULAN AYAM TADI DENGAN AIR SEHINGGA BERSIH
- PECAHKAN 1 – 2 BIJI TELUR AYAM DAN GAUL RATA PADA KETULAN AYAM TADI DI DALAM SATU BEKAS
- APABILA KETULAN AYAM TELAH DIGAUL RATA DENGAN TELUR AYAM TADI, TABURKAN TEPUNG GORENG SERBAGUNA LYZAA PADA KETULAN AYAM DAN GAUL SEHINGGA RATA
- PANASKAN MINYAK DI DALAM KUALI DENGAN MENGGUNAKAN MINYAK YANG BANYAK
- GORENG AYAM TADI SEHINGGA MASAK & SEDIA UNTUK DIHIDANG
Langgan:
Catatan (Atom)
Tiada ulasan:
Catat Ulasan